Onbekende feiten over partnerschap voor veilige medicijnen – samenwerken om te beschermen …

InhoudsopgaveMijn veilige, online, geleverd krijgen: hoe u de abortuspil per post naar het werk kunt krijgenDrugs online kopen: het is handig en privé, maar pas op … voor dummies

Naarmate nog meer individuen het web gebruiken om hun gezondheidsproblemen te begrijpen, bladeren sommigen bovendien op internet om receptgeneeskunde te kopen. Talloze websites die medicijnen verkopen, worden niet aangemeld als apotheken, dus het verwerven van hen is mogelijk onveilig. Medicatie, zoals viagra voor erectiestoornissen, evenals de cholesterolverlagende medicatie lipitor (atorvastatine), wordt vaak goedkoop verkocht op internet en ook zonder recept of de suggesties van een farmacoloog.

Hun advies over de vraag of een medicijn geschikt is voor u, de dosis, haalbare negatieve effecten en ook elke vorm van schadelijke communicatie met andere medicijnen is cruciaal. Geneeskunde van een niet -geregistreerde internetsite kan ook voor uw welzijn dreigen, omdat het verouderd, verzwakt of nep kan zijn. Voor medicijnen voor alleen recept moet een online apotheek een wettig geldig recept ontvangen voordat de medicatie wordt verstrekt.

U kunt het recept zelf publiceren als u wilt, maar een e-mailrecept is niet voldoende. Wanneer het recept is verkregen, kan het medicijn worden gegeven en ook naar u verzonden. Sommige websites bieden voorschrijfservices, waar u een online beoordeling hebt en ook een recept kopen filitra wordt verzonden naar een drogisterij voor geven.

De vrijwilliger General Drug Council (GPH, C) Net Drug Store Logo System bepaalt legitieme online drogisterijen die zich daadwerkelijk hebben aangesloten bij de regeling, dus u kunt er zeker van zijn dat u online veilige en authentieke medicijnen verwerft. U kunt ook gebruik maken van de GPH, C’s Register om te onderzoeken of een website wordt gerund door een aangemelde drogisterij die aan de Britse vereisten voldoet en ook legitiem medicijnen aan het publiek mag aanbieden. Dit zijn enkele van de dingen om op te letten: verkrijg uw medicatie voortdurend uit een drogisterij of een betrouwbare outlet. Het medicijn is mogelijk niet geschikt voor u en kan ongewenste bijwerkingen of grote wellness -gevaren veroorzaken.

Nepe geneeskunde kan uw welzijn daadwerkelijk schade toebrengen. Laat u niet aangetrokken worden door “spam” e-mails die goedkope medicatie bevorderen. Als iets er te mooi uitziet om echt te zijn, is het meestal dat. Inspecteer op het netto apotheeklogo bij het online verwerven van medicatie of controleer het GPH, C -register. U kunt ook de registratiestatus van de farmacoloog onderzoeken door te proberen de naam te vinden en het adres van de drogisterij die de website beheert, omdat deze moet worden gekoppeld aan een “traditionele” drogisterij.

De basisprincipes van de verwijdering van geneeskunde – Hennepin County

Wat u in de post ontvangt, kan imitatie, ondermaatse of ongeoorloofde nieuwe geneeskunde zijn, die uw veiligheid en beveiliging bij dreiging kunnen brengen., Dat heeft advies over hoe u op internet kunt bladeren voor wellness-info, bouwt uw zelfvertrouwen op en laat u zien hoe u online risicovrij kunt zijn online.

Het is erg belangrijk om een ​​uitstekende behandeling te volgen bij het online krijgen van medicijnen, vooral als het medicijn alleen beschikbaar is bij een apotheek. Als u online medicijnen koopt, brengt u mogelijk een aanzienlijk risico op schade. Talrijke websites Marketing Medicines online komen van buiten het VK en worden niet beheerd door de Britse autoriteiten.

Als u medicijnen verkrijgt zonder advies in te winnen bij een ideale expert in de gezondheidszorg, maakt u de kans om te worden voorzien van medicijnen die niet veilig of niet geschikt zijn voor u om te nemen. Geneesmiddelen die online zijn gekomen, komen mogelijk niet aan de Britse regulerende en ook criteria van hoge kwaliteit.

Categories:

Tags:

Comments are closed