JONGERENCOACH (16 u)

Stichting LINK is een in 2015 opgerichte projectorganisatie met jongerenwerk als expertise. Een projectorganisatie die projecten ‘out-of-the-box’ benadert en maatwerk levert. Een organisatie waarin de meewerkende oprichters hun eigen kennis en ervaring koppelen aan de snelheid en creativiteit van ‘jonge honden’ en andere ervaren krachten. Die combinatie geeft een mix van kwaliteit en betrouwbaarheid met een drang om te blijven vernieuwen en up-to-date te blijven.

 

Per half november zijn wij op zoek naar een tijdelijke vervanger van onze

JONGERENCOACH

16 uur per week

Ben jij die jongerencoach die:

  • outreachend kan werken (een ‘eropaf-mentaliteit’ bezit)
  • de eigen kracht en talentontwikkeling bij jongeren kan versterken
  • wensen, behoeften, problemen en ambities bij jeugd in een vroeg stadium signaleert
  • de jeugd ondersteunt bij het aanpakken van lichte problematiek en, indien nodig, de koppeling maakt met de juiste-zorg-biedende-ketenpartner
  • ervaring heeft met het coachen van jongeren

Ben je bovendien in het bezit van een relevant HBO diploma en/of heb je ervaring met jongerencoaching op een HBO werk- en denkniveau? Ben je geregistreerd als coach? Ben je in het bezit van rijbewijs en auto en een flexibele werkhouding? Ben je bereid te werken in de avonduren en gedurende het weekend? Kan je zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met collega’s? En heb je lef én de durf om buiten de lijnen te denken? Dan nodigen we JOU uit om te reageren!

Wij bieden jou

  • een uitdagende en zelfstandige functie bij een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de jeugd in de Gemeente Hollands Kroon en het buitengebied van Alkmaar.
  • een tijdelijke aanstelling, in eerste instantie voor vier maanden, van 16 uur per week.
  • een salaris van minimaal € 2.430,- en maximaal € 3.460,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, de functie is ingedeeld in schaal 8 van de cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, inschaling is afhankelijk van ervaring

We zien je sollicitatie graag voor 3 november 2018 tegemoet. Je kunt deze en een CV mailen naar info@linkprojecten.nl o.v.v. Vacature Jongerencoach.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Hein (tel. 06-33203157). De gesprekken vinden plaats in week 45.

Posted in Vacatures.