Bestuur

Liselore Dam

Mede-oprichter en meewerkend voorvrouw van LINK

Ervaring: Jongerenwerk, Poppodium programmeur, Festivalorganisator en Projectcoördinator

Liselore kwam vanuit de Festivalwereld in een Poppodium terecht, waar ze de LINK legde tussen jongerenwerk en muziek. Jeugd kan participeren, of ze nu van straat komen, tienermoeder zijn of een probleem hebben in een thuissituatie, er kan altijd een LINK gelegd worden. Liselore is de LINK in participatieprojecten en onderdeel van het jongerenwerkteam van Hollands Kroon.

Hobby’s

Theater en Concerten bezoeken, Skiën & Skydiven, Lezen


Ronald Hein

Mede-oprichter en meewerkend voorman van LINK

Ervaring: Jongerenwerk en (ambulante-) jongerencoaching, Beleidsadvisering, Organisatieadvies, Event-management, Drugs- en alcohol voorlichting

Ronald heeft 15 jaar ervaring in alle facetten van jongerenwerk. Door zijn opleiding management overheid en non-profit en ervaring in het bedrijfsleven, weet Ronald de LINK te leggen tussen de wensen van de klant en functionele mogelijkheden. Van kleine situaties waarin individuele jongeren (begeleid door Ronald) de LINK met hun toekomst weer weten te vinden, tot een compleet plan van aanpak voor een gemeente. Deze duizendpoot gaat graag met u aan de slag!

Hobby’s

American Football, klussen in huis, BBQ-en

Kevin Korthagen

Mede-oprichter en meewerkend voorman van LINK

Ervaring: Jongerenwerk, Sociaal Cultureel Werk, Organisatie advies, Sales, Relatiebeheer, Event-management

Door Kevin zijn ervaring in commerciële en niet-commerciële functies is hij breed inzetbaar. Daarnaast zoekt hij ook graag de scheidslijn tussen die twee werelden op, om vervolgens een LINK te leggen. Hij is de LINK die in Alkmaar voornamelijk de Sociaal Culturele en ondersteuningsprojecten uitvoert en jongerenwerk in Hollands Kroon van een nieuwe LINKe jas voorziet.

Hobby’s

Sporten en Koken